Blog 2017-11-30T13:56:06+00:00

Blog

januari 2018

december 2017

november 2017

oktober 2017

Shoot voor Caterpillar

Via het reclamebureau Centigrade World gefotografeerd voor Caterpillar in Gent. Wat een ongelofelijke kracht hebben die machines. Oude silo’s werden in elkaar gedrukt als een frisdrankblikje, in stukken geknipt en uit elkaar gereten. Bij nadere beschouwing was het wel een blikje met een wand van ruim een centimeter dik staal.

Erg gave klus, met erg gave actie shots!

 

 

september 2017

Fotografie en ontwerp voor Steenkolenmijn Valkenburg

Mooi project voor een honderd jarige… De Steenkolenmijn wilde een aantal oude informatieborden en een stuk aankleding vervangen. Het ontwerp hiervoor werd door mij uitgevoerd.

In de mijn heb ik diverse foto’s gemaakt van tentoongestelde machines, steenkolenkarretjes, ed. Deze beelden, vaak ijzer met een mooie patine, dienden als achtergrond van de borden en aankleding. Historische foto’s werden gereproduceerd en gerestaureerd om vervolgens met de aangeleverde teksten mooi opgemaakt te worden tot nieuwe informatieborden.

Het geheel werd perfect geprint en beplakt door Ads & Arts.

Kidsday 8 oktober

Leuk grafisch klusje voor Eurelings fysiotherapie en fysiofitness (gezondheidscentrum D’n Dippo).

Kidsday, 8 oktober is de tweede keer dat Eurelings fysiotherapie en fysiofitness samen met een aantal sportverenigingen een dag met sport en spel organiseert. Alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool zijn welkom in de gymzaal van Schimmert.

Ook deze editie mocht ik weer een stukje ontwerp en drukwerk verzorgen voor de pr.

 

 

Kerst in september

Het is september en het eerste kerstbeeld is al gemaakt. MergelRijk gaat deze kerstperiode starten met een grote ondergrondse miniatuurwereld. Hiervoor mag ik een groot deel van de promotie en aankleding ontwerpen. Mooie klus, fotografie, grafische vormgeving. Er komen: folders, advertenties, vele vierkante meters bedrukt plakfolie voor o.a. diverse etalage ramen, rolbanners, spandoeken, bewegwijzering en aankleding van “de leukste grot” in Kerststad Valkenburg.

 

 

augustus 2017

Noorwegen fantastisch voor natuur- en landschapsfotografie

Net terug van vakantie in Noorwegen. Wat een geweldig land voor natuur- en landschapsfotografie. Ik kon het natuurlijk niet laten om een hele serie mooie beelden te maken. Toch niets gaver dan met een camera, statief de natuur in.

Ik heb vooral panorama’s gemaakt, dat wordt nog wel een dagje beeldbewerken om alles netjes aan elkaar te stitchen. Straks super hoge resolutie beelden en flink wat om toe te voegen bij het blok landschapsfotografie op deze site.

juni 2017

Trots op werk cursisten Basiscursus Digitale Fotografie

De basiscursus digitale fotografie hebben de cursisten afgesloten met een prachtige expositie in gezondheidscentrum D’n Dippo. Te zien van 25 juni t/m 1 oktober 2017. Erg trots op mijn cursisten!

Januari 2018 start weer een nieuwe Basiscursus Digitale Fotografie, voor meer info neem even contact op.

mei 2017

Foto gemeenschapshuis, formaat groot, kijkafstand klein.

De Georganiseerde Ondernemers Schimmert (G.O.S) wilden een cadeau aanbieden bij de opening van het nieuwe gemeenschapshuis. “Er is nog een muur vrij, kun je een mooie foto maken met iets van Schimmert erop”. Al vrij snel heb ik het plan bedacht om de twee grote torens van het dorp te fotograferen en samen te voegen in één groot beeld.

De uitdaging zat in het grote formaat van de foto, ca 12 m² en een hele korte kijkafstand. Met een slimme aanpak en een camera met een heel hoge resolutie is het gelukt om een zeer hoge mate van detaillering te bereiken. Zelfs als je op een afstandje van 50 cm staat, kun je nog alle details scherp zien! Bijvoorbeeld het net over het balkon van de watertoren.